Kristiansund kommune

Kristiansund kommune

Prosjektleder

Vi har ledig 100 % fast stilling som prosjektleder ved enhet Eiendomsdrift.

Om enheten

Tenker du på kommunen som en arbeidsplass der ansatte har beina på bordet og kaffekoppen i hånda? Glem den illusjonen. Høyt tempo og mye ansvar er en del av hverdagen, men du verden så spennende arbeidsplass og oppgaver. Her får du jobbe i et godt og sterkt fagmiljø med dedikerte mennesker som bryr seg om samfunnsutvikling. Du får være med å bidra til å utvikle små og store prosjekter til byens og befolkningens beste.

Du blir en av 8 prosjektledere på prosjektavdelingen. Enhet Eiendomsdrift består i tillegg av bolig-, renhold-, drift og vedlikeholdsavdeling.

Arbeidsområder

Et stort og viktig byggeprosjekt for Kristiansund kommune i tiden fremover er bygging av nye sykehjems- og omsorgsboligplasser. Stillingen er i utgangspunktet tenkt som prosjektleder for dette sykehjemsprosjektet, og for andre fremtidige byggeprosjekter i Kristiansund kommune.

I økonomiplan 2024-2027 er det foreslått 900 millioner kroner til sykehjemsprosjektet og det vil være kommunens største investeringsprosjekt i perioden.

Du vil som prosjektleder jobbe på tvers av mange fagdisipliner, og må sikre tverrfaglig samarbeid mellom alle interne og eksterne aktører. Du vil arbeide med fremdriftsplanlegging gjennom alle faser. Ha ansvaret for igangsetting, gjennomføring og sørge for regelmessig rapportering og gode beslutningsgrunnlag.

Kvalifikasjonskrav

 • høyere relevant utdanning, eksempelvis som ingeniør, arkitekt eller planlegger
 • minimum 5 års erfaring som prosjektleder fra utbyggingsprosjekter med tilsvarende kompleksitet
 • gode formidlingsevner i norsk, både muntlig og skriftlig
 • gode digitale ferdigheter

Ønskelige kvalifikasjoner 

 • god kjennskap til anskaffelsesforskriften
 • erfaring fra utredning og saksbehandling for politiske organer
 • erfaring med helsebygg, velferdsteknologi og tilrettegging for gode og effektive omsorgstjenester

Personlige egenskaper

 • du må kunne lede prosjektet, organisere brukermedvirkning, følge opp rådgivere og entreprenør iht. avtalte leveranse
 • du er strukturert og er en driver med stor gjennomføringsevne
 • du beholder roen under høyt arbeidstempo
 • du kommuniserer klart og tydelig, og er flink til å motivere andre
 • du beskrives av dine arbeidskolleger som en lagspiller

Vi tilbyr

Våre kontor ligger i moderne lokaler midt i hjertet av Kristiansund. Lokalene har utsikt over byens pulserende havn, og det er kort vei til service-, handel- og kollektivtilbud i sentrum. Totalt er vi over 100 engasjerte mennesker i enheten. En kjempegjeng som venter på å få deg som en driftig og god kollega. Vi liker å skryte av at vi scorer høyt på arbeidsmiljøfaktorene i medarbeiderundersøkelser.

Dekning av flytteutgifter etter vedtatte retningslinjer.

Gode pensjonsordninger. Se mer om pensjonsordningen som gjelder for deg her: KLP

Øvrige vilkår

Tror du at du kan ha fortrinnsrett til stillingen? Se mer om fortrinnsrett her.

Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert ulykkesforsikring på fritiden. Det tas forbehold om endring av tjenestested, ansvars- og arbeidsområde samt eventuelle tilpasninger i stillingens innhold etter kommunens skiftende behov.

Søknad

Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søkere som blir innkalt til intervju må ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kristiansund kommune ønsker mangfold, og vi oppfordrer kandidater som oppfyller kvalifikasjonskravene til å søke stilling hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming eller nasjonal/ etnisk bakgrunn.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven, og søkeren vil bli kontaktet. Hvis det etter kommunens vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søker komme med på offentlig søkerliste.

Til din informasjon vil søkere til stillinger aldri bli bedt om å oppgi BankID i forbindelse med søknadsprosessen. Med andre ord må du aldri gi fra deg BankID informasjon i forbindelse med jobbsøking.

Del på:

Referansenummer:

24/810

Fylke:

 • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

26.02.2024

Arbeidssted:

Kristiansund kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Vågeveien 4 6501 Kristiansund

Kart: