Kristiansund kommune

IKT - Avdeling for utvikling og digital innovasjon

Systemutvikler

I Kristiansund kommune skaper vi fremtidens digitale landskap og er en av de kommunene som har kommet lengst på området. Vi utvikler stadig nye tjenester for både våre innbyggere og ansatte som vi lager selv.

Vi søker nå en kreativ systemutvikler til ledig 100 % midlertidig stilling. Stillingen er et vikariat med varighet frem til 2026. 

Om avdelingen

Som systemutvikler blir du ansatt i avdeling for utvikling og digital innovasjon (AUDI). Avdelingen består av fem utviklere, en data scientist, en UX-designer, en prosjektleder og avdelingsleder. 

Vi jobber sammen for å lage skreddersydde løsninger som er spisset for innbyggere og ansattes behov. AUDI har blitt bindeleddet mellom teknologi og menneske, vi har bidragsytere fra alle avdelinger i kommunen. Hos oss vil få du stor innflytelse i våre prosjekter og være med på å skape kreative løsninger som hjelper alle våre brukergrupper i hverdagen. 

Du kan lese mer om oss i følgende artikkel (på engelsk): Microsoft Customer Story-Kristiansund Kommune: Transforming the Norwegian public sector through the cloud

Arbeidsområder

Hos oss kommer du til å jobbe med å skape kreative og innovative løsninger som hjelper innbyggere over hele Norge i hverdagen. Du vil få stor innflytelse i våre prosjekter.

  • bygge og sette opp nye løsninger og infrastruktur
  • skrive kode og utføre testing
  • delta i tverrfaglig samarbeid 

Kvalifikasjonskrav

  • bachelorgrad eller tilsvarende 3-årig høyere utdanning innen IT eller ingeniørfag. Ved mangel på kvalifiserte søkere, kan lengre relevant arbeidserfaring kompensere for utdanningskravet.
  • god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Ønskelige kvalifikasjoner 

  • mastergrad innen IT eller ingeniørfaget
  • erfaring med objektorienterte språk
  • kjennskap til kommunal drift med velferdsteknologi og/eller sensorteknologi
  • kjennskap til Microsoft Azure

Personlige egenskaper 

Vi har tro på medarbeidere som er påkobla teamet sitt, du får muligheten til å ha innflytelse og bli med på byggingen stein for stein. Vi søker deg som deler vårt engasjement for å gjøre kommunenorge bedre gjennom smarte og effektive arbeidsprosesser. Du kommer til å bli introdusert til mye nytt på en gang, så det er viktig at du:

  • er strukturert, løsningsorientert og verdsetter god flyt i dine arbeidsprosesser
  • synes 'full stack' er spennende
  • er faglig engasjert og holder deg oppdatert på de teknologiske trendene i markedet

Vi tilbyr

  • spennende arbeidsoppgaver i en organisasjon i utvikling
  • et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø 
  • gode utviklingsmuligheter
  • gode pensjonsordninger. Se mer om pensjonsordningen som gjelder for deg her: KLP 

Øvrige vilkår

Tror du at du kan ha fortrinnsrett til stillingen? Se mer om fortrinnsrett her.

Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert ulykkesforsikring på fritiden. Det tas forbehold om endring av tjenestested, ansvars- og arbeidsområde samt eventuelle tilpasninger i stillingens innhold etter kommunens skiftende behov.

Søknad

Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søkere som blir innkalt til intervju må ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kristiansund kommune ønsker mangfold, og vi oppfordrer kandidater som oppfyller kvalifikasjonskravene til å søke stilling hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming eller nasjonal/ etnisk bakgrunn.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven, og søkeren vil bli kontaktet. Hvis det etter kommunens vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søker komme med på offentlig søkerliste.

Til din informasjon vil søkere til stillinger aldri bli bedt om å oppgi BankID i forbindelse med søknadsprosessen. Med andre ord må du aldri gi fra deg BankID informasjon i forbindelse med jobbsøking.

Del på:

Referansenummer:

24/5507

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

28.10.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Kristiansund kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Vågeveien 4 6501 Kristiansund

Kart: